Over mij

Mijn naam is Laura Berkhout ( geboren op 8-5-1996) en ik woon in Ede. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd Verzorgende IG, gespecialiseerd in kinderen en volwassenen met een (ernstig) meervoudige beperking. Sinds januari 2017 ben ik eigenaar van mijn thuiszorg bedrijf Laura Berkhout thuiszorg en begeleiding. 

In mijn opleiding tot Verzorgende IG heb ik stages gehad in alle richtingen van de gezondheidszorg. Van kraamzorg tot psychogeriatrische afdelingen en somatische zorg tot gehandicaptenzorg meervoudig beperkten. 
 
Na mijn laatste stage in een kinderdagcentrum in Veenendaal (de Vlindervallei, Reinaerde), waar ik op een groep werkte met kinderen met een ernstig meervoudige beperking tussen de 4 en 11 jaar wist ik dat dit de richting was die ik op wilde. 
 
Via die stage ben ik terecht gekomen bij een gezin en zo is het balletje gaan rollen. Ondertussen heb ik verschillende cliënten tussen de 3 en 30 jaar waar ik zorg verleen en begeleiding bied. 

Mijn bedrijf heeft een eigen AGB-code en een KIWA keurmerk. 

Zelf kom ik uit een gezin van 5 mensen. Ik heb 2 broertjes waarvan 1 het syndroom van down heeft. Ik woon nog bij mijn ouders en ik heb een vriend. Ik ben een echt familiemens en geniet van het samen zijn met vrienden en familie.