Over mij

Mijn naam is Laura Berkhout, geboren op 8 mei 1996. Ik kom uit Ede en ik woon in Tiel met mijn man Erwin.
Sinds 2016 ben ik afgestudeerd Verzorgende IG, gespecialiseerd in kinderen en volwassenen met een (ernstig) meervoudige beperking.
In januari 2017 ben ik begonnen als zelfstandige met mijn thuiszorg bedrijf Laura Berkhout thuiszorg en begeleiding. 

In mijn opleiding tot Verzorgende IG heb ik stages gehad in alle richtingen van de gezondheidszorg. Van kraamzorg tot psychogeriatrische afdelingen en somatische zorg tot gehandicaptenzorg meervoudig beperkten. 

Na mijn laatste stage in een kinderdagcentrum waar ik op een groep werkte met kinderen met een ernstig meervoudige beperking tussen de 4 en 11 jaar wist ik dat dit de richting was die ik op wilde. 

Via die stage ben ik terecht gekomen bij een gezin met een zorgbehoevend kind en zo is het balletje gaan rollen. Ondertussen heb ik verschillende cliënten tussen de 3 en 18 jaar waaraan ik zorg verleen en begeleiding bied. 

Zelf kom ik uit een gezin van 5: mijn ouders en 2 broertjes, waarvan 1 het syndroom van Down heeft. Ik ben een echt familiemens en geniet van het samen zijn met vrienden en familie. Ik ben een echte theeleut en mijn grootste hobby is fotografie.